TERVETULOA TUTUSTUMAAN LIVE CLEAN – AJATUKSEEN, MODEREEN JA AJATUKSEEN MODERNISTA TERVEYDESTÄ.Puhtaat arvot

Haluamme näyttää sinulle vaihtoehdon vaikuttaa omaan hyvinvointiisi. Joudumme päivittäin kohtaamaan ennätyksellisen määrän terveyttämme kuormittavia asioita. Voi tuntua, että on vaikeaa luottaa lupauksiin turvallisuudesta ja puhtaudesta, kun haitallisia ja myrkyllisiä asioita on kaikkialla.
Mikä sitten tekee Moderen tuotteista ainutlaatuisen puhtaita ja turvallisia?

 

 

MODERE PITÄÄ HUOLTA

Turvallisuus on Moderen perusta. Kaikki lähtee siitä ja se on pääideologia kaikessa mitä Modere tekee. Se tarjoaa tuotteita, jotka noudattavat korkeimpia mahdollisia standardeja. Tuotteet saavat inspiraationsa luonnosta, ja tiede tuottaa ne. Tuotteet pitävät huolta, sekä sinusta että ympäristöstä. Tuotteet ylittävät odotukset, siitä Modere on ottanut täyden vastuun, jossa ei ole sijaa kompromisseille.

tuulimyllyt

TURVALLINEN TYYLIKKÄÄSTI

Modere tarjoaa kategoriassaan johtavan tuoteperheen jokapäiväisessä käytössä olevista tuotteista – henkilökohtaiset hygieniatuotteet, terveys & hyvinvointi sekä kodin tuotteet joilla on tasapuolinen osansa turvallisuudelle, korkealle laadulle ja kauniille suunnittelulle. Raaka-aineet ovat testattuja ja niiden alkuperä on tarkasti todennettu ja ovat olleet tyytyväisten asiakkaiden käytössä jo yli 25 vuotta ympäri maailman.

Modere uskoo persoonallisen kosketuksen tärkeyteen. Se, mitä Modere tuottaa, on taidetta – väreistä kemiaan. Modere on ylpeä tuotteistaan, ja se näkyy läpi koko toteutuksen.

Luotettavuus virtaa yhtiön suonissa. Moderella luodaan enemmän kuin tuotteita –  kokemuksia jotka merkitsevät.  Moderella on nähty asiakassuhteiden tärkeys, se että asiakas voi luottaa yhtiöön, ja sen valmistamiin tuotteisiin 100%, ja tälle vahvalle perustalle Modere haluaa jatkaa myös tulevaisuudessa.

Modere elämys tuodaan erityisesti moderniin elämäntyyliin sopivaksi, jossa on osuutensa tyylikkyydellä, turvallisuudella ja fiksuudella.

share-header

 

 

TÄYDEN 10 LAATU

Moderella on laatujärjestelmä, jota noudatetaan tarkasti. Sen lisäksi, että luonnosta tulevat luomuraaka-aineet ovat korkeimpien laatustandardien mukaisia, myös jokainen muu tuotteissa käytettävä raaka-aine määritellään tiukimpien standardien mukaisesti, jotta ne ovat täysin turvallisia sekä sinulle että ympäristölle.
TÄYDEN 10 LAATU

 

 

modere-safe”Toki, muutkin sanovat olevansa turvallisia, mutta ovatko he tehneet tätä yli 25 vuotta? Me olemme. Me olemme pioneereja puhtaiden, myrkyttömien tuotteiden valmistuksessa ja olemme vaatineet erinomaisuutta itseltämme koko matkan ajan. Ja näin teemme edelleen. Emme tee kompromisseja — et näe meidän ikinä käyttävän halpoja, kovia kemikaaleja, testaavan eläimillä, tai luovan huonoja tuotteita. Tämä on lupauksemme.”

Comments are closed.